Webdesign

We ontwerpen en bouwen vrijwel alles wat pixels heeft. Websites, webshops, apps en meer. Dat doen we altijd met een doel voor ogen: we leveren jou een online visitekaartje dat er niet alleen goed uitziet, maar dat ook helder communiceert, conversie oplevert en inspireert.

Digital design

De beste user experience? Die krijg je wanneer content, interactie, techniek en vorm perfect blenden. Daarom ontwerpen we altijd met een doel voor ogen: we willen het bezoekersgedrag en de merkbeleving boosten.

Jouw merk is ons uitgangspunt en we nemen jouw merkstrategie serieus. Zo ontwerpen we niet alleen hoe je website werkt, ook bepalen we het online merkgevoel met animaties, interactie en tone-of-voice.

Image

Professioneel webdesign

1. Concept

We zijn geen fan van websites die in de massa verdwijnen. Daarom onderscheiden we jouw merk met een sterk concept dat een onvergetelijke indruk nalaat bij je doelpubliek. In de conceptfase bepalen we het doel van het design en maken we de eerste functionaliteiten zichtbaar.

2. Wireframes

Vanuit het concept en de UX-analyse werken we naar een set wireframes, een handig hulpmiddel om je een beeld te geven van hoe het project opgebouwd is. Daarnaast bevatten de wireframes alle functionaliteiten zodat je deze nog eens kan doorlopen.

3. Grafisch ontwerp

In deze fase zorgen we voor jouw unieke uitstraling en herkenbaarheid. We brengen het ‘juiste’ gevoel in het design met passende kleuren en visuals, en houden hierbij rekening met je wensen, de doelgroep en de trends in de markt.

Image
Image
What's your next move? What's your next move?