UX design

Met een doordacht user experience design zorgen we voor een positieve gebruikerservaring op jouw website, webshop of online applicatie. We spelen met technologie en emotie, en we creëren een logische flow en een aantrekkelijk design om elke bezoeker te geven wat hij zoekt.

Onze UX aanpak

De meest optimale gebruikers- of klantervaring is altijd in beweging. Daarom kiezen we voor een cyclische aanpak waarbij onze UX specialisten stapsgewijs strategische richtingen verkennen, in de huid van de klant kruipen en concepten testen.

Usability research

Beantwoordt je website aan de noden van je doelgroep? Onze UX designers observeren en analyseren alle acties op jouw website tijdens een fysieke user testing of ze zetten de juiste tools zoals Google Analytics in om het surf- en klikgedrag te analyseren.

Prototyping

Na een eerste strategische oefening gaan onze strategen en informatiearchitecten aan de slag om de strategische ideeën om te zetten naar user interfaces. Ze werken wireframes of mock-ups uit om snel feedback te kunnen verzamelen en bij te sturen.

Image
Image

Informatiearchitectuur

Net zoals een architect een plan uittekent voor je jouw huis bouwt, zo stellen onze UX designers een duidelijk bouwplan op om grote hoeveelheden informatie inzichtelijk weer te geven. Ze bepalen de juiste labels en navigatiestructuren, en gieten alle beschikbare informatie in een leesbaar en logisch geheel.

Webdesign en grafisch ontwerp

De grafische uitwerking en gebruiksgemak moeten in balans zijn. In deze fase vertalen onze webdesigners het prototype of de wireframes naar een grafisch ontwerp dat rekening houdt met kleuren, typografie en verschillende interacties op het scherm.

What's your next move? What's your next move?