SEA

Behaal verrassende resultaten met verrassende campagnes

Door te adverteren krijg je bijna meteen resultaat. Met een knappe advertentie en de juiste zoekwoorden, ook wel keywords genoemd, bereik je jouw specifieke doelgroep.

Versterk jouw positie in Google

Denk er eens over na: als jij een zoekopdracht invoert in Google, scroll jij dan verder dan de eerste resultaten? Juist, ja. Men zegt dan ook niet zomaar dat de tweede pagina met zoekresultaten de beste plaats is om een lijk te verbergen.  Maar geen nood, onze webspecialisten kennen alles van online adverteren via Google Ads (vroeger Google AdWords genaamd).

Werkwijze Google Ads campagnes

Eerst bespreken we samen met jou de beoogde doelgroep en doelstellingen. Daarna voeren we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. Zo weten we hoe we best inspelen op de wensen van jouw potentiële klanten. Meer nog, ze bieden interessante data om jouw campagnes nóg sterker te maken!

Nu kunnen we aan de slag om de juiste strategie en het bijhorende budget te bepalen voor jouw bedrijf. Daarbij hebben we keuze uit verschillende advertentiemogelijkheden:

  • Advertenties in het Zoeknetwerk
  • Advertenties in het Display Netwerk (o.a. op partnerwebsites)
  • Advertenties in Google Shopping
  • Videoadvertenties (o.a. op YouTube)

Eens het voorstel goedgekeurd is, zetten we de structuren voor de Google Ads campagnes op en kunnen die live gaan! De campagnes worden strikt opgevolgd en geoptimaliseerd door onze Ads specialisten. Daarbij hoort uiteraard een maandelijkse rapportage.

Proef de voordelen van Google Shopping

Heb je een webshop voor jouw bedrijf? Dan stelt GBL Studio je graag Google Shopping voor. Met deze krachtige tool vergroot jij het bereik van jouw online shop én stimuleer je extra conversies!

Benieuwd wat SEA jouw bedrijf oplevert? Contacteer GBL Studio!

SEA nodig?

Challenge accepted!

Vul je gegevens in zodat we je kunnen contacteren.