Flandrien

Brand & packaging design voor Flandrien Light

Verpakking Design
Verpakking Design

In opdracht van ID Fresh, heeft GBL studio ook het brand & packaging design verzorgd voor de nieuwe telg in de Flandrien familie, Flandrien Light. 

Binnen de groeiende behoefte aan gezonde voeding en de zware concurrentie op de light-voedingsmarkt, maakten we de beslissing om Flandrien Light op de markt te brengen.

De verpakking straalt de eenvoud en het ambacht uit die zo typerend zijn voor het merk Flandrien. Het frisse kleurpallet is afgestemd op het imago van het product, gecombineerd met een hoge kwaliteitsuitstraling: licht en smaakvol!

Verpakkingsdesign gaat niet over schoonheid of kunst in het schap. Het gaat over het creëren van een herkenbaar merkbeeld in het schap waar mensen intuïtief voor kiezen. Ons team beheerst de kunst van opvallend en overtuigend verpakkingsontwerp als geen ander en zorgt voor de perfecte mix tussen merkbeleving en sterk gepositioneerd design. Zo grijpt niemand mis.

Lancering van het nieuwe merk

Om de lancering van het nieuwe merk te ondersteunen, werkten we een point of sale actie uit.
Hiervoor werden alle dragers van flyers, display en online communicatie uitgewerkt in de nieuwe brand identity. Ook de fotografie werd aangepast aan de huisstijl van deze light kaas.

Bekijk alles van Flandrien

How can we help you?

Ontwerp
Verpakking