Logo en huisstijl

Zet een straffe merkidentiteit neer met jouw eigen huisstijl

Redenen genoeg om vandaag al werk te maken van je huisstijl van morgen. Tenslotte verdient jouw bedrijf simpelweg een ijzersterke merkidentiteit: eentje die verweven zit in élk van je projecten. Omdat je zo een statement maakt in de markt, en dat met een kwaliteitslabel om u tegen te zeggen. GBL Studio speelt het voor je klaar in drie stappen.

Uittekenen van merkidentiteit

Na de eerste gesprekken kennen we de waarden van je organisatie al op ons duimpje. Je positionering, je imago, je doelstellingen: allemaal vormen ze de basis van je merkidentiteit. En dus een goed logo, natuurlijk. Ook nood aan een krachtige slagzin? Kort en krachtig, corporate of catchy - we doen het allemaal.

Creatie van logo

Op basis van de merkidentiteit kan je in stap 2 je eigen logo laten ontwerpen. GBL Studio vertrekt vanuit een simpele, doch stijlvolle aanpak om een straf staaltje grafisch werk neer te zetten. Herkenbaarheid en creativiteit, die waarden moeten jouw bedrijfslogo uitstralen. Of we meer dan één logo kunnen maken? Sterker nog, je krijgt standaard drie logo’s voorgesteld.

Uitwerken van volledige huisstijl

Met slagzin en logo ontwerpen we de volledige branding van jouw bedrijf. Jouw bedrijf moet perfect ogen in elke toepassing, van mobiel tot brochures. In de laatste stap werkt GBL Studio de volledige huisstijl uit. Je nieuwe identiteit verzegelen op je visitekaartjes en templates? Dat doen we ook!

Breek jij binnenkort ook potten met een straffe huisstijl en een nagelnieuw logo? Contacteer ons vandaag nog!

Logo en huisstijl nodig?

Challenge accepted!

Vul je gegevens in zodat we je kunnen contacteren.