GBL Studio krijgt meer vrouwelijke power met Peggy O.

22-04-2021

Sinds kort mogen we reclamebureau Peggy O. verwelkomen in onze GBL-familie! Het kleine, fijne vrouwenteam uit Brussel veroverde het hart van GBL Studio. Met betekenisvolle campagnes voor merken die écht het verschil willen maken, creëerden ze een portfolio om ‘u’ tegen te zeggen. Omdat we verzot zijn op Peggy’s eigenzinnigheid besloten we om het bureau op te nemen in de familie. En zo geschiedde: we blazen het vrouwenbedrijf nieuw leven in!

Her name is Peggy, Peggy O. …

De catchy naam is geïnspireerd op de populaire reeks Mad Men die je ongetwijfeld bekend in de oren klinkt. Daarin klimt hoofdpersonage Peggy Olson alsmaar hogerop in een voornamelijk mannelijk reclamebureau. En juist dat is waar Peggy O. voor staat: vrouwelijke ambitie. Niet moeilijk dus dat zij zo goed passen bij GBL, want hier zijn vrouwen sterk in de meerderheid!

Maar Peggy O. is niet nieuw in de reclamewereld. Met merken zoals Weight Watchers, Dove, de federatie van verzekeringsmakelaars en slogans zoals ‘Zo zie ik me graag’ en ‘Ja, het kan Anders’ van e5 mode en Hans Anders heeft het vrouwenteam al tonnen ervaring en kennis verzameld. En die ervaring rekenen we nu dus graag bij die van ons.


Wat maakt onze Peggy O. nu zo uniek?

Het feit dat we merken willen maken die ertoe doen. Onze intuïtieve aanpak tovert strategieën om tot campagnes die het verschil maken. En die campagnes zijn verrassend anders. Voor ons geldt er slechts één belangrijke vraag: wat leeft er in de maatschappij en hoe kunnen we jouw merkverhaal ermee integreren? Daarvoor graven we zo diep als nodig is, tot we een glasheldere merkpropositie klaar hebben die groter, rijker en relevanter is dan wat je zelf ooit voor mogelijk hield.

Last but not least: bij Peggy O. staat de consument voorop. Ook al ben jij de opdrachtgever, we werken niet écht voor jou :-). Nuance: niet alleen jouw stem telt, maar ook die van je klanten. Daarom gaan we door tot we de juiste snaar raken bij je doelgroep.

peggy o.
building brands that matter

Perfect match

Heidi Seys, oprichter van Peggy O., was eerder al aan de slag bij GBL als allround communicatiestrateeg. Met haar ervaring op de B2C-markt versterken we ons dus nog meer op vlak van merkstrategie, consumer insights en conceptontwikkeling.

“Waarom zouden de mooie B2C-merken uit West- en Oost-Vlaanderen naar Brussel of Antwerpen moeten trekken? Hier zit evenveel creatief talent, keiveel ondernemingszin, West-Vlaams pragmatisme en doorzettingsvermogen én een groot kostenbewustzijn. Wie zijn budget hier investeert, haalt er gegarandeerd meer uit.”

Zonder enige twijfel: GBL Studio en Peggy O. is een match made in heaven! De strategisch intuïtieve aanpak en verrassende conceptontwikkelingen van Peggy O. met de resultaatgerichte aanpak van GBL gaan gegarandeerd vonken geven. De vrouwelijke power vervolledigt vanaf nu nog meer ons full-service communicatieaanbod. Wij zijn alvast dolenthousiast over dit nieuw, sterk hoofdstuk in ons verhaal!

perfect match
Ook zo enthousiast over deze samenwerking?