Dewaele

Ontbijtseminarie architecten

Dewaele ontbijtseminar
Dewaele uitnodiging

Dewaele is sinds decennia de vurigste pleitbezorger in België van bouwen met hout. Een procédé dat bol staat van de voordelen ten opzichte van andere bouwtechnieken. Maar als puntje bij paaltje komt, kiezen architecten, vaak uit macht der gewoonte, voor een klassieke, stenen constructie.

Alle voordelen communiceren

Om deze reflex te doorbreken zat GBL Studio met Dewaele rond de tafel, op zoek naar een actie die de architect warm moest maken voor houtskeletbouw. Waar architecten vaak niet bij stilstaan is het feit dat houtskeletbouw zeer creatieve hoogstandjes toelaat, onder andere door het lagere gewicht. Om dit en andere argumenten over te brengen, werd gekozen voor een ontbijtsessie.

Veel reactie op de actie

Uitnodigingen werden zowel digitaal, via nieuwsbrieven, als per post verstuurd en misten alvast hun effect niet. Ruim honderd ‘wakkere’ architecten schreven in voor deze ontbijtsessie die doorging in de indrukwekkende hall van het bedrijf. Na een uitgebreid ontbijtbuffet en een seminarie met technisch advies, volgde een rondleiding in de productieafdeling.

Bekijk alles van Dewaele

How can we help you?

Dewaele ontbijtseminar
Dewaele e-mailing
Dewaele brochure
Dewaele architectenevenement
Architecten evenement Dewaele
Architecten evenement Dewaele