Logo embleem Van Den Boscche
Van Den Bossche keuken & totaalinterieur

Huisstijl met stijl

Groeiende klanten, dat zien we graag bij GBL. En ook al siert bescheidenheid de mens, vaak dragen wij als communicatiebureau ons steentje bij aan die groei. Zo ging het ook voor Van Den Bossche uit Herzele. Wat begon met het ontwerp van een beeldmerk leidde tot een volledige huisstijl die we doortrokken in alle communicatie. Van de website over de visitekaartjes tot de voertuigen.

Vergadering bij VDB
GIF embleem VDB
Branding VDB

Op zoek naar herkenbaarheid

Een logo had Van Den Bossche al, maar er moest toch nog een andere manier zijn om de link naar de interieurspecialist te leggen? Een discretere en elegantere manier, die tegelijk herkenbaar was. Onze grafische creatievelingen toverden daarop een ‘beeldmerk’ uit hun hoed. Die stijlvolle combinatie van lijnen moest het terugkerende element op alle communicaties worden. En zo geschiedde …

Consistente huisstijl

Eenmaal het beeldmerk helemaal op punt stond, konden we het doortrekken naar de volledige huisstijl. Briefpapier, omslagen, business cards, de bedrijfsvoertuigen … kortom alle communicatiemiddelen kregen dezelfde strakke look aangemeten. En zo komt het dat Van Den Bossche zo stilaan zijn logo niet meer nodig heeft om herkend te worden.

Badkamer VDB realisatie
Keuken VDB realisatie 1
Keuken VDB realisatie 2

Meegroeiende communicatie

Waar Van Den Bossche aanvankelijk enkel keukenbouwer was, neemt het bedrijf inmiddels het totaalinterieur voor haar rekening. En er liggen nog wel meer plannen of tafel. Voor die groei is professionalisering nodig: van de eigen organisatie, maar ook van de communicatie. Zo komt het dat GBL niet alleen de website vormgaf en vulde met content, maar vandaag ook alle online marketing, digitale mailings en offline communicatie verzorgt voor Van Den Bossche. Volledig op maat, net zoals de keukens en interieuroplossingen van onze klant.

Wil je ook een in het oog springende huisstijl laten ontwikkelen? 

Let’s meet! We zitten graag eens rond de (keuken)tafel.