inspiratie waar je warm van wordt 

Meedrijven met de stroom is niets voor een marktleider als Van Marcke. Nee, deze speler in warmte en water geeft liever zelf richting aan veranderingen, innovatie en dynamiek. Door te denken in oplossingen in plaats van producten, door maximaal te inspireren en door moeiteloos te overtuigen van haar kwalitatief aanbod, expertise en service.

catalogus
catalogus
catalogus
catalogus
catalogus

méér beleving 
méér feeling

Krachtig communiceren gaat het best in helder water. Daarom halen wij méér uit de vertrouwde Van Marcke-catalogus en stellen we de indeling beter af op wat de consument verwacht. In het eerste deel groeperen we trends en inspireren we met vernieuwde stijlen, materialen en kleuren op duurzaam papier met een betere feel, in het tweede deel concretiseren we dit alles met praktische product- en prijsinformatie.

case van marcke
case van marcke
stijlen

pure structuren en stijlvolle subtiliteit in een digitale wereld

Soms kan het zo simpel zijn als het introduceren van een buitengewoon detail. De cover met een fluweelzachte soft touch plastificatie en pearl folie straalt meteen klasse en luxe uit. Handle with care, ook online. Door de catalogus ook digitaal tot leven te brengen, geven we Van Marcke een (inter)actieve rol in het inspiratiespel van warmte en water. En zo maakt deze expert zijn ambitie waar: marktleider blijven in een wereld die sneller, digitaler en duurzamer wordt.

kast
kraan
Bekijk alles van Van Marcke